SZOLGÁLTATÁSAINK
 
 
Grafikai munkák
 

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Nyers kézirtaból sikeres és tetszetős kiadványt készítünk, legyen az névjegykártya, prospektus vagy könyv.
A szerkesztést a széleskörben alkalmazott programformátumok legtöbbjében el tudjuk készíteni, továbbá speciális karakterk, szövegek tördelését is vállaljuk.
A nyomdai és kötészeti munkákhoz kitűnő és nagy múlttal rendelkező nyomdával állunk kapcsolatban, ezért Önnek nem kell még a nyomdával sem egyeztetnie. Átadja a nyersanyagot és hamarosan kézbe veheti a kész nyomtatványt.

Bővebben >>

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS:

A látványtervekkel megszűnik az a fajta kiszolgáltatottság, amelyet a tervrajzon való kiigazodás vagy a térlátás hiánya jelent. A legtöbb ember számára nagy segítséget nyújthatnak a háromdimenziós látványtervek, amelyekkel teljes kép alkotható még a valóságos elkészítés előtt, melyek átalakításoktól,
kiadásoktól kímélhetnek meg. A modellekről tetszőleges nézőpontú és számú kép készíthető, mely beiileszthető valódi háttér fényképbe, ezáltal valósághű bemutatás eredményezhető.
Az elképzelések alapján az előre megálmodott környezettel, fényekkel, színekkel egy mozgatható 3 dimenziós modell születik meg, melyből egy fotorealisztikus kép készíthető.

Bővebben >>

ARCULAT TERVEZÉS

Minden vállalkozás megjelenésének, a figyelem felkeltésének egyik legfontosabb eszköze az emblémája, és egyéb képi megjelentetése. Induló, vagy már meglévő vállalkozásának megtervezzük arculatát, logóját ,levélpapírját, névjegyeit, ismertető kiadványait, elektronikus megjelenését, hirdető plakátját, cégérét,
címerét. Elképzeléseit számítógépen megszerkesztjük, vagy hagyományos módszerek egyikével megrajzoljuk, s ha nincs ideje új ötletekre, átérezzük mi az, ami elnyerné tetszését.

Bővebben >>